Karriär

Lediga tjänster

Just nu söker vi nya kollegor till våra kontor i Falun, Stockholm och Sigtuna.

En erfaren lönekonsult till Sigtuna

Vi söker en erfaren lönekonsult till vårt kontor i Sigtuna. Som lönekonsult kommer du att arbeta med alla delar som ingår i lönehanteringen. Du kommer även att ha en rådgivande funktion och vara delaktig i det som sker inom företaget.

Läs mer här

En redovisningskonsult till Falun

Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i Falun. Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med alla delar som ingår i redovisning. Du kommer också att ha en rådgivande funktion och vara delaktig i utvecklingen av vårt företag.

Läs mer här

En redovisningskonsult till Stockholm

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Stockholm. Som redovisningskonsult kommer du att arbeta med alla delar som ingår i redovisning. Du kommer även att ha en rådgivande funktion och vara delaktig i utvecklingen av företaget.

Läs mer här

Är du en av våra framtida medarbetare?

Vi är alltid intresserade av att hitta nya intressanta medarbetare. För oss är det viktigaste att hitta rätt person, som förutom formella kvalifikationer, drivs av att ge kunderna den bästa servicen och känner ett engagemang för företaget och för sina medarbetare.

Det är en självklarhet att våra anställda ska trivas och känna att jobbet känns roligt och utvecklande. Vi har löpande internutbildningar och satsar mycket på utbildning inom vårt område, vilket vi ser som nödvändigt eftersom vår omvärld ständigt förändras. De flesta av våra medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter och vi uppmuntrar övriga att arbeta vidare mot auktorisation. Vår ambition är i all blygsamhet att ha de bästa redovisningskonsulterna.

Fanns det ingen ledig tjänst som passade dig?

Ingen fara! Du får gärna skicka en spontanansökan så hör vi av oss om något dyker upp som vi tror passar dig.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.