Erfaren redovisningskonsult till Falukontoret

Prova på något nytt och spännande och få möjlighet att arbeta tillsammans med våra kunder för att utveckla deras verksamheter.

Hos oss finns inga begränsningar. Vi vill att våra medarbetare ska kunna växa i sin yrkesroll genom både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter. Helt enkelt erbjuda en lärande miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Till vårt kontor i Falun söker vi nu en nyfiken och hungrig redovisningskonsult för anställning under våren. Vi söker dig som har några års erfarenhet av redovisningsbyrå eller kvalificerat ekonomiarbete och som är intresserad av att vara med att utveckla vår verksamhet i Falun.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Arbetsuppgifterna är att leda och ansvara för kompletta redovisningsuppdrag som ekonomiadministration, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Bistå vid bolagsärenden och rådgivning i olika ekonomiska frågeställningar, främst gällande ägarledda bolag. Nykundskontakter samt ansvar för upplägg och planering av nya uppdrag.

Kompetens

Det är meriterande med erfarenhet som redovisningskonsult från byrå med eget kundansvar alternativt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser också att du uppfyller följande:

  • Erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete
  • Trygg i en rådgivande roll
  • Van att arbeta i team och leda andra
  • Meriterande med kompetens inom våra byråprogram Briljant, Fortnox, Company Expense, Palette, Capego samt Wolters Kluwer Skatt
  • Meriterande med godkänd auktorisation som redovisningskonsult (dock ej krav)

Egenskaper

Precis som alla anställda inom KREATIVGRUPPEN ser vi gärna att du har följande egenskaper:

• Gillar att arbeta i team och trivs samtidigt med att leda och lära ut
• Är ansvarstagande och noggrann
• Har god analytisk förmåga med ett brinnande intresse för att lära dig nya saker
• Ser möjligheter och är serviceinriktad

Om KREATIVGRUPPEN

KREATIVGRUPPEN är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Inom hela bolaget är vi cirka 40 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Stockholm, Falun, Luleå och Sigtuna. På kontoret i Falun är vi idag är 4 medarbetare. Vi är en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalitet i allt vi gör!

Tjänsterna avser heltid och vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och trevliga arbetskamrater.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast 30 april 2021. Eftersom urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Skicka ansökan till nyttjobb@kreativgruppen.se eller till nedanstående adress.

KREATIVGRUPPEN
Att: Jenny Barkensjö
Sturegatan 87
791 60 FALUN

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.