Redovisningsbyrå i Luleå

Kreativgruppen är en redovisningsbyrå i Luleå som erbjuder alla tjänster inom kvalificerad ekonomiadministration för ägarledda företag, stora som små. Bland våra tjänster finns bland annat bokföring, redovisning och affärsrådgivning. Kontoret i Luleå är Kreativgruppens nordligaste kontor och har funnits sedan 2011. 

Här på vårt kontor finns 14 medarbetare. De flesta av våra kunder finns i Luleå och närområdet, men vi har också en del kunder i övriga delar av landet. Vi jobbar med många olika branscher och bolagsformer.

Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg i vårt samarbete och vi gör allt för att hjälpa dig att bättre förstå ekonomin i ditt företag. Kvalitet och engagemang är viktiga ledord. Vi har också resurser att erbjuda många digitala lösningar som kan underlätta och effektivisera. 

Välkommen att besöka oss på Storgatan 11, mittemot Stadshuset, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

"I allt vi gör strävar vi efter bra rutiner och god ordning och månar om att både egen personal och våra kunder ska trivas hos oss."

Joakim Hedqvist, Verksamhetschef NORD

Kreativgruppen Luleå
Post och besöksadress:
Storgatan 11 C, 2 tr
972 38
Luleå
Telefon:
Kontaktpersoner i Luleå
Tjänster i Luleå
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.