Om oss

En lite smartare redovisningsbyrå

Kreativgruppen grundades 2008 och vi har nu kontor i Falun, Luleå, Sigtuna och Stockholm. Vi är närmare 50 anställda, vilket vi tycker är en lämplig företagsstorlek då vi är ett litet företag som känner för varandra och våra kunder. Samtidigt är vi tillräckligt stora för att kunna erbjuda specialistkunskap och vara en resurs vid tillfälliga arbetstoppar eller andra tillfällen när det finns behov av stöttning.

Vår bransch är i omställning mot mer digitaliserade tjänster, vilket gör att vi kan erbjuda digitala och platsoberoende tjänster inom de flesta av våra verksamhetsområden. Vi tror dock att den personliga kontakten är viktig och kombinerar därför alltid det digitala arbetssättet med personliga handläggare för alla våra kunder. 

Vi är medlemmar i branschorganisationen SRF-konsulterna och många av våra medarbetare är auktoriserade redovisningskonsulter.

Då vi valt att inte vara revisorer är vi fria och obundna att företräda våra kunder fullt ut på bästa sätt.

Över 30 år i branschen

Många av oss har lång erfarenhet av branschen. Vi har nu kontor i Falun, Luleå, Sigtuna och Stockholm.

Totalt 45 medarbetare

Vi är lagom små för att kunna ha en personlig kontakt med våra kunder, men tillräckligt stora för att lösa de flesta behov.

En kvalitetssäkring

Vi är medlemmar i branschorganisationen SRF konsulterna och följer REX rekommendationer.
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.