Falun

Kreativgruppen Falun är en fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom kvalificerad ekonomiadministration för ägarledda företag, stora som små. Kontoret i Falun är Kreativgruppens senaste kontor och har funnits sedan 2019. 

Här i Falun finns fem medarbetare. De flesta av våra kunder finns i och runtomkring Falun, men vi har också en del kunder i övriga delar av landet. Vi jobbar med kunder inom många olika branscher och bolagsformer.

Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg i vårt samarbete och vi gör allt för att hjälpa dig att bättre förstå ekonomin i ditt företag. Kvalitet och engagemang är viktiga ledord. Vi har också resurser att erbjuda många digitala lösningar som kan underlätta och effektivisera både ditt och vårt arbete.

Vi har nära samarbeten med våra kontor i Stockholm, Luleå och Sigtuna.

Välkommen att besöka oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

"För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att vi sköter din ekonomi. Målet är att göra rätt saker och att göra saker rätt."

Fredrik Lindgren, Teamledare

Kreativgruppen Falun
Post och besöksadress:
Falugatan 1
791 71
Falun
Telefon:
Kontaktpersoner i Falun
Tjänster i Falun
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.