Stockholm

Kreativgruppen Stockholm är en fullservicebyrå som erbjuder alla tjänster inom kvalificerad ekonomiadministration för ägarledda företag, stora som små. Kontoret i Stockholm är Kreativgruppens första kontor och har funnits sedan 2008. 

Här på vårt kontor finns 25 duktiga medarbetare. De flesta av våra kunder finns i Stockholm och närområdet, men vi har också kunder i övriga delar av landet och utomlands. Vi jobbar med många olika branscher och bolagsformer.

Vi lägger stor vikt vid att du som kund ska känna dig trygg i vårt samarbete och vi gör allt för att hjälpa dig att bättre förstå ekonomin i ditt företag. Kvalitet och engagemang är viktiga ledord. Vi har också resurser att erbjuda många digitala lösningar som kan underlätta och effektivisera.

Vi har nära samarbeten med våra kontor i Luleå, Falun och Sigtuna. 

Välkommen att besöka oss på Holländargatan 10, nära Hötorget, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag.

"Framför allt handlar våra uppdrag om att se personerna bakom företagen än att bara fylla i rätt siffror i rätt mallar. Det är då vi kan göra störst nytta."

Monica Odén, kontorschef

Kreativgruppen Stockholm
Post och besöksadress:
Holländargatan 10, 1 tr över gården
Box 45063
104 30 Stockholm
Stockholm
Telefon:
Kontaktpersoner i Stockholm
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.