En erfaren lönekonsult till Sigtuna

Vi söker en erfaren lönekonsult till vårt kontor i Sigtuna. Som lönekonsult kommer du att arbeta med alla delar som ingår i lönehanteringen. Du kommer även att ha en rådgivande funktion och vara delaktig i det som sker inom företaget.

Kreativgruppen erbjuder smarta ekonomiska lösningar för alla typer av företag. Vi har kontor i Sigtuna, Stockholm, Falun och Luleå. Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss och våra tjänster. Så långt det är möjligt satsar vi på att digitalisera våra flöden och utveckla våra tjänster.

Dina arbetsuppgifter

  • Löpande lönearbete.
  • Reseräkningar, års- och semesterskiften, FORA, pensioner, statistik, rapporter till kund.
  • Rådgivning till kunder kring hela löneområdet.
  • Stötta företag och chefer.

Din profil

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens, gärna Yrkeshögskola med inriktning lönehantering eller motsvarande likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har vana att arbeta i Hogia eller Fortnox. Extra merit om du arbetat med olika typer av kollektivavtal.

Som person är du driven och älskar att ta ansvar. Du ser möjligheter snarare än hinder och trivs med att bygga goda relationer med både kunder och kollegor. Du har flera års erfarenhet av byråarbete inom lönehantering och intresserad av nya digitala lösningar och flöden.

Kreativgruppen som arbetsplats

Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss. Det är familjär stämning där alla är delaktiga, det är högt i tak och vi hjälper varandra när det behövs. Du har stor möjlighet till kompetensutveckling.

Vi finns i mysiga lokaler på Långgränd 12 i Sigtuna. Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete. Det finns också möjlighet att tillfälligt sitta på något av våra övriga kontor i landet. Självklart erbjuder vi friskvård och regelbundet gör vi gemensamma aktiviteter vid sidan om jobbet. Kom gärna förbi oss på Långgränd 12 så berättar vi mer.

Ansökan med mera

Din ansökan vill vi ha senast 30 april. Ansökan görs via vårt digitala formulär som du hittar här nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts 1 september eller enligt överenskommelse.

Har du frågor, välkommen att kontakta kontorschefen i Sigtuna, Lena Johnsén Gustavsson.
——————————–

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.