Om Oss

Företaget startade 1986 och vi är nu drygt 35 medarbetare vilket vi tycker är rätt storlek på företaget. Vi är tillräckligt stora för att ha resurser inom de olika områden där vi är verksamma och har också resurser när kundens behov plötsligt ökar eller något oväntat händer, men vi är fortfarande ett litet företag där vi känner för varandra och för våra kunder. Många av oss har erfarenhet från både större och mindre redovisningsbyråer och vet nackdelarna med det…

Baserat på vår kunskap och erfarenhet har vi nu plockat fram ”det bästa av det bästa” som vi ställer till ditt förfogande.

Vår ledningsgrupp består av Monica Odén, Lars Thörn, Peter Westerberg och Joakim Hedqvist.

Monica är kontorschef i Stockholm och Joakim i Luleå. Vårt kontor i Falun leds av Jenny Barkensjö, och Lena Johnsén ansvarar för vårt lönecenter i Sigtuna. I Frankrike är Peter Westerberg ansvarig och hinner även med att utforska franska vinmarknaden vid sidan av arbetet.

Vår huvudsakliga bankkontakt är Handelsbanken vid Östermalmstorg i Stockholm som förutom att sköta våra affärer också är en bra rådgivare och samarbetspartner när det gäller betalningslösningar mm för våra kunder.

Vi är medlemmar i branschorganisationen SRF konsulterna och de flesta av våra medarbetare är Auktoriserade Redovisningskonsulter. Vi uppmuntrar de medarbetare som ännu inte uppfyller kraven på auktorisation att arbeta vidare mot detta.