Två redovisningskonsulter till Luleåkontoret

2016.10.24

Vill du prova på något roligt och utvecklande samt arbeta tillsammans med kunderna för att göra deras verksamhet ännu bättre? Inom KREATIVGRUPPEN finns inga begränsningar. Vår målsättning är att du ska arbeta med det du tycker är roligt i yrkesrollen. Du får både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter samt utrymme för goda utvecklingsmöjligheter i en lärande miljö.

Till vårt kontor i Luleå söker vi två nyfikna och hungriga redovisningskonsulter för anställning här i slutet av året. Vi söker dels dig med flera års erfarenhet från redovisningsbyrå eller kvalificerat ekonomiarbete, men även dig som har lite mindre erfarenhet av ekonomiadministration med ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Erfaren redovisningskonsult
Leda och ansvara för kompletta redovisningsuppdrag. Ekonomiadministration, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Bistå vid bolagsärenden och rådgivning i olika ekonomiska frågeställningar, främst gällande ägarledda bolag. Implementering av fakturascanning och andra tekniska lösningar hos våra kunder. Nykundskontakter samt ansvar för upplägg och planering av nya uppdrag. Bidra till att stärka vår lokala förankring i Luleå.

Redovisningsassistent
Löpande redovisning, löner och avstämningar – både på plats hos oss men även ute hos kund. Bistå vid både större och mindre redovisningsuppdrag, samt att vara beredd att prova på och lära dig nya saker för att växa i din yrkesroll som redovisningskonsult.

Din kompetens

För dig som erfaren redovisningskonsult är det meriterande med erfarenhet som redovisningskonsult från byrå med eget kundansvar alternativt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Samt:

• Erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete
• Trygg i en rådgivande roll
• Van att arbeta i team
• Meriterande med kompetens inom våra byråprogram Briljant, Kapell och Wolters Kluwer (fd Nordstedts skatt)
• Meriterande med godkänd auktorisation som redovisningskonsult (dock ej krav)

För dig som redovisningsassist ser vi gärna att du jobbat med någon form av löpande redovisning tidigare, erfarenhet från något bokföringsprogram och vara hungrig att lära dig ännu mer inom yrket med hjälp av våra duktiga medarbetare.

Era egenskaper

Precis som alla anställda på KREATIVGRUPPEN

• Gillar du att arbeta i team och samtidigt leda och lära ut
• Är ansvarstagande och noggrann
• Har god analytisk förmåga med ett brinnande intresse för att lära dig nya saker
• Ser möjligheter och är serviceinriktad

Vilka är vi?

Idag är KREATIVGRUPPEN den snabbast växande renodlade redovisningsbyrån i Luleå. Vi är totalt 27 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Luleå, Stockholm och Sainte Maxime, Frankrike. Du kommer jobba på vårt Luleåkontor där vi idag är nio medarbetare. Vi är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder våra kunder alla sorters tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Vi erbjuder en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalité i allt vi gör!

Tjänsten avser heltid och vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och trevliga arbetskamrater.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 13 november 2016. Eftersom urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till nyttjobb@kreativgruppen.se eller nedanstående adress. Ansökan går också att göra på LinkedIn Job Search.

KREATIVGRUPPEN
Att: Joakim Hedqvist
Storgatan 11
972 38 Luleå

Fler nyheter