Kunder

Gemensamt för våra kunder är att de uppskattar vår kombination av redovisningstjänster och rådgivning, och att vi verkligen bryr oss. Företag som bara vill ha hjälp med att fylla i momsdeklarationen och inte ser värdet i vår rådgivning väljer kanske nån annan.

Vi arbetar främst med ägarledda företag som kan vara stora eller små. Ägaren/ägarna har en stark drivkraft för att företaget ska fungera bra, både på kort och lång sikt. Ledningen bryr sig om sitt företag, är roliga att arbeta med och vårt eget engagemang kommer till sin rätt. Beslutsvägarna blir korta och arbetet effektivt. Vi gör ett bättre jobb för kunden, helt enkelt.

Alla bolagsformer finns representerade bland våra kunder. Kopplingen mellan den privata ekonomin och företagets ekonomi är ofta total och väsentlig. Rådgivning kring skatter och juridik är viktig och vi arbetar med såväl företagsekonomiska som privatekonomiska frågor. Genom att vi har experter inom redovisning, juridik, skatter och affärsfrågor internt hos oss kan vi effektivt se helheten och finna lösningar utan att kunden behöver anlita externa konsulter.

Självklart arbetar vi också med “stora bolag” som inte är ägarledda. Många av våra större kunder är utlandsägda och vi utgör den svenska avdelningen för ekonomi, personal och juridik.

 

Vill du bli kund hos oss?

Kontakta:

Monica Odén 08-51 00 69 02
monica.oden@kreativgruppen.se

Joakim Hedqvist 0920-47 50 20
joakim.hedqvist@kreativgruppen.se