Två redovisningskonsulter till Stockholmskontoret

Vi söker två konsulter som kan redovisning

Prova på något nytt och spännande och få möjlighet att arbeta tillsammans med våra kunder för att utveckla deras verksamheter.

Hos oss finns inga begränsningar. Vi vill att våra medarbetare ska kunna växa i sin yrkesroll genom både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter. Helt enkelt erbjuda en lärande miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu två nyfikna och hungriga redovisningskonsulter för anställning. Vi söker dels dig med några års erfarenhet av redovisningsbyrå eller kvalificerat ekonomiarbete, dels dig som har lite mindre erfarenhet av ekonomiadministration men med ett brinnande intresse att lära dig mer.

 

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden

Erfaren redovisningskonsult

Arbetsuppgifterna är att leda och ansvara för kompletta redovisningsuppdrag som ekonomiadministration, rapportering, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Bistå vid bolagsärenden och rådgivning i olika ekonomiska frågeställningar, främst gällande ägarledda bolag. Implementering av fakturascanning och andra tekniska lösningar för våra kunder. Nykundskontakter samt ansvar för upplägg och planering av nya uppdrag.

Redovisningskonsult

Du ansvarar för löpande redovisning och avstämningar på plats hos oss, men även ute hos kund kan bli aktuellt. Bistå vid både större och mindre redovisningsuppdrag samt vara beredd att prova på och lära dig nya saker för att växa i din yrkesroll som redovisningskonsult. 

Kompetens

För dig som är erfaren redovisningskonsult är det meriterande med erfarenhet som redovisningskonsult från byrå med eget kundansvar alternativt flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser också att du uppfyller följande:

  • Erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete.
  • Trygg i en rådgivande roll.
  • Van att arbeta i team och leda andra
  • Meriterande med kompetens inom våra byråprogram Briljant, Fortnox, Findity, Palette, Capego samt Wolters Kluwer Skatt.
  • Meriterande med godkänd auktorisation som redovisningskonsult (dock ej krav).

För dig som är redovisningsassistent ser vi gärna att du jobbat med någon form av löpande redovisning tidigare, har erfarenhet av något bokföringsprogram och är hungrig att lära dig ännu mer inom yrket med hjälp av våra duktiga medarbetare.

Egenskaper

Precis som alla anställda inom KREATIVGRUPPEN ser vi gärna att du har följande egenskaper:

  • Gillar att arbeta i team och trivs samtidigt med att leda och lära ut.
  • Är ansvarstagande och noggrann.
  • Har god analytisk förmåga med ett brinnande intresse för att lära dig nya saker.
  • Ser möjligheter och är serviceinriktad.

Om KREATIVGRUPPEN

KREATIVGRUPPEN är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder alla typer av tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Inom hela bolaget är vi cirka 40 medarbetare med ett tätt samarbete mellan våra kontor i Stockholm, Falun, Luleå och Sigtuna. På Stockholmskontoret är vi idag är 18 medarbetare. Vi är en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalitet i allt vi gör!

Tjänsterna avser heltid och vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och trevliga arbetskamrater.

Eftersom urval och intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt.

Skicka ansökan till nyttjobb@kreativgruppen.se eller till nedanstående adress.

 

KREATIVGRUPPEN STOCKHOLM AB

Att: Monica Odén

Box 45063

104 30 STOCKHOLM

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.