En teamledare till Luleå

Vi söker en teamledare med redovisningsbakgrund till vårt kontor i Luleå. Som teamledare ska du leda och utveckla ett team med redovisningskonsulter. Du kommer även att ansvara för ett antal större kunder och vara delaktig i utvecklingen av företaget.

Kreativgruppen erbjuder smarta ekonomiska lösningar för alla typer av ägarledda företag. Vi har kontor i Luleå, Stockholm, Sigtuna och Falun. Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss och våra tjänster. Så långt det är möjligt satsar vi på att digitalisera våra flöden och utveckla våra tjänster.

Dina arbetsuppgifter

  • Leda och ansvara för ett team med 5-6 redovisningskonsulter, juniora och seniora.
  • Kundansvar för flera större kunder.
  • Upprättande och kvalitetssäkring av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.
  • Processer och ekonomistyrning.
  • Rådgivning kunder. 

Din profil

Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning, lägst gymnasieekonom med inriktning redovisning, eftergymnasial utbildning med inriktning redovisning, högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande utbildning via arbetsgivare. 

Som person är du driven och älskar att ta ansvar. Du ser möjligheter snarare än hinder och trivs med att se människor växa. Du har redovisningsbakgrund och gärna erfarenhet från annan ledande roll, men det är inte nödvändigt. Det viktiga är dina personliga egenskaper. Vi har etablerade HR-processer och det finns ytterligare teamledare på plats som kan hjälpa dig att komma in i jobbet. 

Kreativgruppen som arbetsplats

Våra kunder som finns inom många spännande branscher har ett stort förtroende för oss. Det är familjär stämning där alla är delaktiga, det är högt i tak och vi hjälper varandra när det behövs. Som anställd finns även möjlighet att påverka vilka kunder du jobbar med och du kan specialisera dig inom något område som du tycker är extra intressant.

Läget mitt i Luleå centrum gör att du har nära till kollektivtrafik, butiker, restauranger och träningsanläggningar, vilket gör att du hinner med både ärenden, träning och sociala aktiviteter i samband med jobbet. 

Arbetstiden är vardagar kl 08-17 med möjlighet till flextid och visst distansarbete. Det finns också möjlighet att tillfälligt sitta på något av våra övriga kontor i landet. Självklart erbjuder vi friskvård och regelbundet gör vi gemensamma aktiviteter vid sidan om jobbet. 

Kom gärna förbi oss på Storgatan 11 C så berättar vi mer. 

Ansökan och frågor

Din ansökan vill vi ha senast 30 april. Ansökan görs via vårt digitala formulär som du hittar här nedan. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts 1 september eller enligt överenskommelse. 

Har du frågor, välkommen att kontakta kontorschefen i Luleå, Joakim Hedqvist.
—————————–

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.