Deklaration i Falun

Är din verksamhet i behov av tillfällig avlastning och experthjälp eller löpande hantering av era deklarationer? Vi på Kreativgruppen i Falun kan bistå med allt från skatteuträkningar till att ta fram bilagor och upprätta deklarationen, oavsett om du har din redovisning hos oss eller ej. Med oss som deklarationsombud försäkrar du dig också om att varje enskild deklaration är komplett och och lämnas till Skatteverket i tid.

Privat deklaration

Driver du enskild firma eller är delägare i ett fåmansbolag? Du kan också få hjälp med den privata deklarationen, det vill säga din inkomstdeklaration hos oss. 

Rätt uppgifter i deklarationen

Våra auktoriserade redovisningskonsulter håller koll på aktuella regler och datum, villkor och möjligheter för just ditt företag, och ser till att det blir rätt hela vägen.

Avdrag & avsättning

Vilka avdrag kan göras i verksamheten, och hur kan du bäst reglera inkomsten via avsättningar till periodiseringsfond och expansionsfond? Vår tjänst inkluderar också rådgivning och hjälp att komma fram till de mest gynnsamma alternativen för verksamhetens utveckling.

Professionell hjälp med deklaration i Falun

Vänd dig till Kreativgruppen för professionell hjälp med deklaration i Falun. Vi är vana att hjälpa kunder inom olika branscher och bolagsformer.

✓ Lång erfarenhet och bred kunskap
✓ Medlemmar i SRF konsulterna – branschorganisation för auktoriserade löne- och redovisningskonsulter
✓ Följer REX rekommendationer – svensk standard för redovisningsuppdrag
✓ Tydlig kommunikation
✓ Personlig kontakt
✓ Kontor mitt i Falun.

Kontakta oss så tar vi reda på hur vi bäst kan hjälpa dig och din verksamhet!

Kreativgruppen Falun
Post och besöksadress:
Falugatan 1
791 71
Falun
Telefon:
Kontaktpersoner i Deklaration
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.