Bokslut & årsredovisning i Falun

Gör bokslut och upprätta årsredovisning med hjälp av oss på Kreativgruppen i Falun. Vi tar hand om allt hela vägen. Stora som små företag kan ta hjälp av oss när det är dags för bokslut och årsredovisning, årsbokslut eller förenklat årsbokslut. Det gäller vare sig du hanterar din bokföring via oss eller sköter den själv. 

Ditt bokslut i trygga händer

Med kontinuerliga regeländringar är det tryggt att överlåta bokslutet till en byrå med specialistkompetens som har full koll på vad som krävs. På så sätt säkerställer du att bokslutet innehåller relevant och riktig information, att ingenting missas och givetvis att alla viktiga datum passas.

I samband med arbetet att göra bokslut och upprätta årsredovisning eller årsbokslut bistår våra redovisningskonsulter gärna också med rådgivning. Vi har en öppen dialog där resonemang förs kring exempelvis bokslutsjusteringar, vinst, löneuttag och ägarutdelning.

Företagets bokslut och årsredovisning levereras till dig i digital form, och vi ser också till att leverera det i tid till Bolagsverket.

Professionell hjälp med bokslut & årsredovisning i Falun

✓ Auktoriserade konsulter med lång erfarenhet och bred kunskap
✓ Medlemmar i SRF konsulterna – branschorganisation för auktoriserade löne- och redovisningskonsulter
✓ Följer REX rekommendationer – svensk standard för redovisningsuppdrag
✓ Smidiga digitala lösningar
✓ Tydlig kommunikation
✓ Personlig kontakt
✓ Kontor mitt i Falun

Kontakta oss när det är dags!

Kreativgruppen Falun
Post och besöksadress:
Falugatan 1
791 71
Falun
Telefon:
Kontaktpersoner i Bokslut
Denna webbplats använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.