Arbeta som redovisningskonsult hos oss i Falun

2020.02.09

Vi får fler uppdrag på kontoret i Falun och behöver nyanställa en redovisningskonsult.

Vi söker redovisningskonsult

Vill du prova på något roligt och utvecklande samt arbeta tillsammans med kunderna för att göra deras verksamhet ännu bättre?

Inom KREATIVGRUPPEN finns inga begränsningar. Vår målsättning är att du ska arbeta med det du tycker är roligt i yrkesrollen. Du får både utmanande och inspirerande arbetsuppgifter samt utrymme för goda utvecklingsmöjligheter i en lärande miljö.

Till vårt kontor i Falun söker vi en nyfiken och hungrig redovisningskonsult. Vi söker dig med något års erfarenhet från redovisningsbyrå eller annat ekonomiarbete, men även dig som har lite mindre erfarenhet av ekonomiadministration med ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Redovisningskonsult

Löpande redovisning, löner och avstämningar – mest på plats hos oss men kan även ibland vara ute hos kund. Bistå vid både större och mindre redovisningsuppdrag, samt att vara beredd att prova på och lära dig nya saker för att växa i din yrkesroll som redovisningskonsult.

Din kompetens

För dig som redovisningskonsult ser vi gärna att du jobbat med någon form av löpande redovisning tidigare, erfarenhet från något bokföringsprogram och vara hungrig att lära dig ännu mer inom yrket med hjälp av våra duktiga medarbetare. Om du gått KY/YH-utbildning så är det meriterande.

Era egenskaper

Precis som alla anställda på KREATIVGRUPPEN

  • Gillar du att arbeta i team och samtidigt leda och lära ut
  • Är ansvarstagande och noggrann
  • Har god analytisk förmåga med ett brinnande intresse för att lära dig nya saker
  • Ser möjligheter och är serviceinriktad

Vilka är vi?

KREATIVGRUPPEN har 45 medarbetare på våra fyra kontor (Stockholm, Luleå, Sigtuna, Falun). Du kommer jobba på vårt kontor i Falun där vi idag är fyra medarbetare. Vi är en kvalificerad fullservicebyrå som erbjuder våra kunder alla sorters tjänster inom ekonomiadministration och juridik, dock ej revision eftersom vi är, och vill vara, en renodlad redovisningsbyrå. Vi erbjuder en familjär och prestigelös organisation, stimulerande och utvecklande arbetsmiljö i våra fina lokaler och kanske viktigast av allt – kvalité i allt vi gör! Mer info om oss hittar du på www.kreativgruppen.se

Tjänsten avser heltid och vi erbjuder marknadsmässiga villkor med bra förmåner och trevliga arbetskamrater.

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt.

Skicka ansökan till jenny.barkensjo@kreativgruppen.se

Fler nyheter